250 gości przybyło 9 czerwca do lokalu Koku Sushi przy ul. Wrocławskiej. – Chcieliśmy podziękować im za minione 4 lata, zaprezentować się po przeprowadzce z ul. Pocztowej i rozsmakować w nowym menu – mówi Dawid Belka, właściciel restauracji.
Koku Sushi mieści się od niedawna na parterze nowoczesnego apartamentowca MPoint przy ul. Wrocławskiej. Warunki są idealne: przestronny lokal, dwa zaciszne ogródki na zewnątrz, wygodny dojazd i parking dla zmotoryzowanych. Po staremu zostało wszystko, za co klienci pokochali tę markę: pyszne jedzenie przygotowywane z pasją przez doświadczonych sushimasterów, stylowy wystrój i miła obsługa.
9 czerwca wszystko zagrało idealnie, a goście dobrze się bawili. Był poczęstunek sushi, open bar i sprowadzeni specjalnie na imprezę barmani z Białegostoku. Nowa karta z drinkami i mocniejszymi alkoholami w Koku Sushi to ich dzieło. Nowości pojawiły się też w menu. Po raz pierwszy można było skosztować serwowanej przez sieć kaczki. Jej smak ma odtąd przyciągać do restauracji klientów, którzy nad pieczone i surowe ryby oraz owoce morza przedkładają wybornie przyrządzony drób. O desery zadbała Katarzyna Byczko, uczestniczka ostatniej edycji Masterchefa i właścicielka legnickiej kawiarni Cynamon. Dla gości grał na żywo didżej Chris K. w duecie z warszawskim saksofonistą, a salon BMW prezentował modele aut ze swojej oferty.
Koku Sushi to największa sieć restauracji sushi w Polsce. Restauracja przy ul. Wrocławskiej w Legnicy jest czynna od niedzieli do czwartku w godz. 12-22 oraz w piątki i soboty od godz. 12 do 23. Dawid Belka zaprasza także do lokalu przy ul. Św. Piotra 9. W obu jest dostępne to samo nowe menu, które tak posmakowało gościom 9 czerwca.
FOT. MIROSŁAW TRZNADEL
tekst sponsorowany