W menu sieci nadal królują Stars of America. 9 kwietnia do kanapki New York Beef Classic oraz Frytek Amerykańskich dołącza nowa gwiazda – Classic Beef & Pepperoni. W ofercie nadal znajduje się Chicken Caesar McWrap oraz trzy lodowo-malinowe specjały.
Mięso w kanapkach New York Beef Classic i Classic Beef & Pepperoni to 100% soczystej wołowiny, która w połączeniu z dodatkami przywodzi na myśl prawdziwe amerykańskie burgery. Pierwsza z nich, NYBC, to klasyka smaku. Oprócz mięsa kompozycję tworzą ser cheddar, dwa plastry pomidora, krojona sałata, ogórki pikle i zaostrzająca smak czerwona cebula. Całości dopełniają sos kanapkowy oraz musztarda. Classic Beef & Pepperoni przypadnie do gustu zdeklarowanym mięsożercom. Poza wołowiną znajduje się w niej wyborna kiełbasa pepperoni, sałata batawia, ostre papryczki, prażona cebula oraz sos kanapkowy. Kukurydziana bułka podkreśla smak kompozycji. Do obydwu kanapek doskonale pasują Frytki Amerykańskie z aksamitnym sosem śmietanowym.
Chicken Caesar McWrap to pszenny placek otulający pierś kurczaka z wykwintnym sosem cesarskim, rukolą, krojoną sałatą, dwoma plastrami pomidora i chrupiącymi grzankami.
Fani McFlurry Lion lub KitKat mogą teraz zamówić swój ulubiony deser z polewą malinową. Wśród lodowych specjałów znalazły się również Shake o smaku waniliowo-malinowym zawierający puree malinowe oraz duże lody z polewą malinową.
Zapraszamy na fanpage McDonald’s Polska https://www.facebook.com/McDonaldsPolska